Geocaching PD1EVP

Welkom op mijn geocaching website.

Hoi, leuk dat je mijn geocaching website bezoekt. Mijn naam is Ger en ik doe aan geocaching sinds 2014. Ik kom uit Schiedam, maar ben ook regelmatig op Schouwen-Duiveland te vinden, ik geniet dan van de omgeving en van mijn chalet op de camping in Renesse. Om te geocachen kom ik dan ook regelmatig op Goeree Overflakkee, Noord Beveland, Zuid Beveland en Walcheren.
 
 
De interesse in geocaching werd in 2013 gewekt toen ik berichtjes las op Facebook en ben ik mij er verder in gaan verdiepen. Toen er op mijn werk een geocache werd gelegd heb ik een account aangemaakt en vond ik mijn eerste cache. Meestal ga ik alleen op pad, maar heel soms samen met een collega die ik ook met het geocache virus heb aangestoken.
 
Ik geocache onder de naam PD1EVP, dat is mijn officiële radiocall. Ik ben namelijk gelicenseerd zendamateur, een andere hobby van mij. Ik vind het leuk om met mijn zendapparatuur radioverbindingen te maken met andere zendamateurs, in Nederland maar op de korte golf ook wereldwijd. Ik doe dit analoog (spraak) maar ook met digitale modes. Voor meer informatie kijk dan eens op mijn andere website:
 
 
 
Op deze website zijn tot op heden alleen mijn geplaatste caches en mijn Trackables te vinden. Ook er is een pagina over geovlogs. Maar de website is nog lang niet af en hier komt in de toekomst uiteraard meer bij.
 
Ook is er een leuke virtuele multi te vinden, een rondrit door het westelijke gedeelte van Schouwen-Duiveland. Door via Google Maps/Earth en Streetview deze rondrit te maken kan je de TB code van mijn cachemobiel discoveren op de website van geocaching.com. Je moet onderweg 26 aanwijzingen vinden en je ziet meteen wat van de omgeving. Veel plezier.
Maak simpel je website Eigen site maken