Geocaching PD1EVP

Geovlogs

Op internet en met name op YouTube zijn veel video's te vinden over geocaching. Niet alleen uit Nederland maar werkelijk wereldwijd. Sommigen maken hele leuke vlogs en soms kan je zelfs mee op avontuur via een livestream en dat is altijd heel leuk om naar te kijken. Hieronder een kleine greep uit Nederlandse kanalen die zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken.
 
GC Rogier GeoVlogs
Rogier is toch wel de meest bekende geovlogger uit Nederland. Hij gaat vaak op pad, alleen of met één van zijn zoons en maakt hier hele leuke vlogs over. Vaak is hij ook live op YouTube of Facebook en heeft dan een vaste schare kijkers die inmiddels bekend staan als Team Lage Landen. Samen gaan ze op zoek naar caches of lossen gewoon een puzzel op. Daarnaast maakt Rogier ook vanuit huis diverse vlogs en livestreams zoals Slakkenpost en Huisarrest. Dit kanaal is een echte aanrader.
 
Team Snip & Snap
Team Snip & Snap maken ook hele leuke geovlogs. Chris en Jeanet nemen je mee op hun geocaching avonturen en staan ook wel een beetje bekend om hun kabouters. Daarnaast zijn ze actief met hun radioprogramma en zetten ze zich in voor Team Lage Landen waardoor er door heel Nederland en België caches worden gelegd met #TLL in de titel. Neem eens een kijkje op hun kanaal.
Maak simpel je website Eigen site maken